Stroomberg Cafe-slijterij en Slijterij- wijnhandel

Drinck als reghel maetich, maar dan oock reghelmaetich!

Nieuws

Zoals u in het vorige artikel hebt kunnen lezen is het maken van deze site een lang proces geweest...zucht.... Maar goed. Het begint nu eindelijk ergens op te lijken. Vanaf vandaag gaat hij dan ook "live".

Ook qua Corona begint het ergens op te lijken. Eindelijk na lange tijd is er licht aan de horizon. Als alles een beetje goed blijft gaan, dan mag hopenlijk volgende maand de anderhalve-meter maatregel de prullenbak in en kunnen we ook de bovenzaal weer gebruiken voor de groepen die we al zo lang moeten missen.

Wel zijn er natuurlijk ook goede dingen gebeurd tijdens de Corona-ellende... Zo heeft het winkelgebied waarin ons café zit een metamorfose ondergaan, met als gevolg een prachtig en ruim terras. Deze site is gemaakt en we hebben ervaren wat een fantastische, meelevende gasten en klanten we hebben. Bloemen, kaartjes, appjes en persoonlijke bezoekjes hebben dat wel duidelijk gemaakt. Zo fijn dat mensen toch af en toe even hun hoofd om de hoek staken in het cafe, als we daar zaten voor de kleine slijterij die wel open was. Bedankt daarvoor! We zijn natuurlijk al even open, maar we zullen ongetwijfeld niet iedereen persoonlijk bedankt hebben hiervoor in alle hectiek van de heropening.17-08-2021