Whiskyproeverijen

Op dit moment hebben we de personele bezetting niet voldoende op orde om een proeverij te organiseren. Zodra hierin iets wijzigt en we wel een proeverij organiseren, dan gaat er weer een mail rond met hierin de uitnodiging. We weten dat we hiermee veel enthousiaste mensen teleur stellen, maar anders gaat het ten koste van de kwaliteit van de proeverij en dat willen we niet.

veel te lang niks van ons gehoord

We hebben al veel te lang geen nieuw bericht geplaatst... Er is veel te vertellen.... Femmie heeft afscheid van ons genomen na bijna 45 jaar. In januari is daarvoor Wendy gestart. Zij is grotendeels ingewerkt door Femmie, dus met de gehaktballen komt het goed (toch iedereens angst hebben we wel begrepen)

Gelukkig is Lea toch (al een tijdje) weer werkzaam binnen ons team. We hebben haar gemist. Na de versoepelingen is zij bij ons begonnen.

Naast Lea, is nog een bekend gezicht terug, Maryse werkt namelijk met een 0-uren contract bij ons. Ze helpt ons bij drukkere dagen en in de vakanties e.d.

In de keuken hebben we hulp van een Oekraiense dame die via een uitzendbureau werkzaam is bij ons. Zij kan geen Nederlands en bijna geen Engels. Godzijdank bestaat er Google-translate... In de vakantie worden we ook bijgestaan door Vera en Lola. Twee spontane, jonge meiden die nu niet naar school hoeven en dus mooi wat kunnen werken.

Veel gebeurd dus... We hebben dus veel veranderingen in het team gehad, maar met bekende gezichten ;)

We zouden zo in de vakantie alles bezet moeten hebben qua personeel. Het kan echter door onvoorziene omstandigheden (ziekte o.i.d.) voorkomen dat er toch geschakeld moet worden en er wijzigingen in openingstijden nodig zijn om een en ander op te vangen. We hopen dat het niet nodig zal zijn, maar willen u toch vragen hier begrip voor te hebben.

Nieuw familielid gezocht

We zoeken nog steeds een nieuw lid van de Stroomberg-familie. We zoeken iemand die flexibel is, collegiaal, hardwerkend, gezellig, en prettig gestoord. Dan pas je goed in onze familie. Stuur ons een mail naar: stroomberg-mensink@online.nl of vul het contact formulier in. Even binnen lopen en een brief afgeven werkt ook altijd erg goed, dan hebben we meteen vast kennis gemaakt, voor de gesprekken gepland worden.

We zoeken iemand voor zo'n 30 uur, ook te werken in de avonden.

Tot gauw!

Versoepelingen

Gelukkig!!! We mogen weer. Het duurde ons al weer veel te lang...

De openingstijden zijn bijgewerkt. Omdat we nog steeds op zoek zijn naar een collega, zijn we voorlopig de zondagen gesloten, en de maandagen tot 20.00 uur geopend. Dinsdag tot en met vrijdag zijn we wel tot 22.00 uur open, en zaterdag als vanouds tot 21.00 uur.

nieuwe openingstijden

extra open op zondag

corona maatregelen

Wat verandert er bij Stroomberg

Afscheid 2

Collega gezocht!

Doordat Lea een nieuwe baan heeft, zoeken wij een nieuwe collega voor in ieder geval de donderdag, vrijdag en zaterdag. Maar meer uren mag ook! Sollicitaties kunnen gestuurd worden naar stroomberg-mensink@online.nl

We hopen snel een leuke, gezellige aanvulling op ons team te mogen verwelkomen..

Afscheid

Lea gaat ons na ruim 8 jaar verlaten... Ze heeft in haar woonplaats een baan gevonden in de dagbesteding. Lea heeft haar opleiding ook gedaan in de begeleiding, waardoor het natuurlijk super leuk is om hier nu iets mee te kunnen doen. We zullen haar heel erg missen, maar gunnen haar heel veel plezier en geluk in haar nieuwe baan. Ze zal gelukkig nog wel op bezoek komen bij ons. En ze komt helpen bij de hele drukke activiteiten...;)

Experimenteren

Af en toe zult u "aparte" luchtjes uit de keuken vernemen...We zijn namelijk aan het experimenteren met nieuwe of andere gerechten op de kaart. Zo volgt er na de hansiesmijter, binnenkort ook een 'Tosti-Vera' en een 'Tosti-Eva'. Er is misschien zelfs sprake van een 'Tosti-Maryse', al heeft u daar wel een wat sterkere maag voor nodig...heerlijk pittig...

U kunt gerust alvast een van deze experimenten vragen, maar ze worden natuurlijk nog geperfectioneerd...(oh en die van Maryse mag u proberen als ze terug is van haar welverdiende vakantie ;))


Nieuwe Speciaalbieren

De lijst met bieren uit het wisselassortiment is weer aangepast/ bijgewerkt. U kunt bij een van de medewerkers in het cafe vragen naar " het boekje met de wisselbieren". In dit boekje vindt u de bieren die we op dit moment koud hebben staan met daarbij een verhaaltje over het bier. Wellicht helpt u dit met het maken van een keuze...

Sowieso is het leuk om eens door te bladeren.

Nieuws

Er is een hoop gebeurd het afgelopen jaar.

Nieuwe Website

Nu ook voor Stroomberg een website