Stroomberg Cafe-slijterij en Slijterij- wijnhandel

Drinck als reghel maetich, maar dan oock reghelmaetich!

veel te lang niks van ons gehoord

We hebben al veel te lang geen nieuw bericht geplaatst... Er is veel te vertellen.... Femmie heeft afscheid van ons genomen na bijna 45 jaar. In januari is daarvoor Wendy gestart. Zij is grotendeels ingewerkt door Femmie, dus met de gehaktballen komt het goed (toch iedereens angst hebben we wel begrepen)

Gelukkig is Lea toch (al een tijdje) weer werkzaam binnen ons team. We hebben haar gemist. Na de versoepelingen is zij bij ons begonnen.

Naast Lea, is nog een bekend gezicht terug, Maryse werkt namelijk met een 0-uren contract bij ons. Ze helpt ons bij drukkere dagen en in de vakanties e.d.

In de keuken hebben we hulp van een Oekraiense dame die via een uitzendbureau werkzaam is bij ons. Zij kan geen Nederlands en bijna geen Engels. Godzijdank bestaat er Google-translate... In de vakantie worden we ook bijgestaan door Vera en Lola. Twee spontane, jonge meiden die nu niet naar school hoeven en dus mooi wat kunnen werken.

Veel gebeurd dus... We hebben dus veel veranderingen in het team gehad, maar met bekende gezichten ;)

We zouden zo in de vakantie alles bezet moeten hebben qua personeel. Het kan echter door onvoorziene omstandigheden (ziekte o.i.d.) voorkomen dat er toch geschakeld moet worden en er wijzigingen in openingstijden nodig zijn om een en ander op te vangen. We hopen dat het niet nodig zal zijn, maar willen u toch vragen hier begrip voor te hebben.

22-07-2022